Zeilvakantie met Farfelu, zeilvakantie à la carte!

Tijdens een zeilvakantie met Farfelu is niets onmogelijk ! Volg een initiatie diepzeeduiken of wakeboarding of een zeilcursus voor beginners.

Uit ons ruime aanbod activiteiten stelt u de vakantie uit uw dromen samen. Zeilvakantie à la carte!

Farfelu zeilcursus


Wilt u naast gewoon meezeilen ook leren zeilen? Tijdens een zeilinitiatie neemt u zelf het roer. We voorzien een zeilcursus voor beginners waarbij we u de basis van het zeilen bijbrengen. Griekenland leent zich perfect voor een zeilinitiatie. U kan genieten van het mooie weer en de warme zon, terwijl u op een ontspannen manier onze zeilcursus volgt.

Farfelu initiatie diepzeeduiken


Schipper Yan is een gecertificeerd diepzeeduiker. Hij is dan ook de geknipte persoon om u de basisprincipes van het diepzeeduiken bij te brengen. Om veiligheidsredenen is de capaciteit van deze initiatie beperkt.

Farfelu initiatie wakeboarding of waterski


Voel de wind door je haren terwijl je door het water klieft. Voor de avontuurlijke reizigers onder ons biedt Farfelu wakeboarding of waterski initiaties aan.

Een eiland verkennen met scooter


Tijdens een 3 uur durende excursie ontdek je samen met schipper Yan de mooiste plekjes van de Middellandse Zee. Yan kent het eiland als zijn broekzak en is de perfecte persoon om je rond te gidsen op de prachtige eilanden.

Farfelu culinair


Aan boord van Farfelu kan je genieten van zorgvuldig bereide topgerechten met lokale ingrediënten. Een uitgebreid ontbijt, verfijnde lunch of diner in een lokaal toprestaurant? Het hoort allemaal tot de mogelijkheden. De uitgebreide culinaire kennis van schipper Yan stelt hem in staat u de heerlijkste lokale specialiteiten voor te schotelen.

Boek de zeilvakantie uit uw dromen aan boord van Farfelu

Heeft u al zin in een zeilvakantie aan boord van Farfelu?
Contacteer ons voor meer info, tarieven en reservaties
Of bekijk onze beschikbare data