Zeilen

Zeilen of meezeilen met een Vlaamse schipper. Beleef een unieke zeilvakantie aan de Kroatische of Griekse eilanden met Farfelu.

Zeilen en meezeilen in Griekenland en Kroatië

Griekenland en Kroatië behoren tot de meest populaire vakantiebestemmingen. Zeilen of meezeilen rond hun omringende eilanden hoort dan ook bij de populairste zeilvakanties. Het mooie weer, de oude cultuur en de prachtige eilanden zorgen voor een unieke en onvergetelijke zeilreis!

Met Farfelu meezeilen is een onvergetelijke ervaring! Een zeilvakantie aan de Griekse of Kroatische eilanden met schipper Yan is dan ook dé garantie voor een geslaagde vakantie. Gedurende een week zeilen we samen rond en ontdekken we de mooiste baaitjes en idyllische eilandjes.

Zeilvakantie aan de Griekse of Kroatische kust en zijn omringende eilanden

Een zeilvakantie aan de Griekse of Kroatische eilanden kan ook zonder zeilbrevet. Een meezeilvakantie biedt u al het plezier van een zeilvakantie, zonder dat u enige zeilervaring nodig heeft.

Enkele voordelen van meezeilen met een zeilreis van Farfelu:

  • de mooiste zeilroutes rond de Griekse of Kroatische eilanden
  • zeilvakantie zonder zeilervaring
  • ideale groeps of gezinvakantie voor 6 tot 8 personen (10 pers. voor gezinnen met kinderen enkel tijdens het zomerverlof)
  • flexibiliteit en vrijheid, verschillende arrangementen

Meezeilen met Farfelu in de Middellandse Zee is de beste manier om zorgeloos te genieten van uw zeilvakantie.

Zeilen in Griekenland of Kroatië met Vlaamse schipper

Zeilen in Griekenland of Kroatië met een Vlaamse schipper maakt uw zeilvakantie net ietsje unieker !
Dankzij Yan, onze ervaren schipper, hoeft u zich geen zorgen te maken over het besturen van de zeilboot. Met zijn jarenlange zeilervaring en uitstekende kennis van de regio brengt hij u moeiteloos langs de mooiste plekjes en de gezelligste dorpjes.

Wilt u in Griekenland of Kroatië zeilen of meezeilen? Bekijk onze routes of contacteer ons!