Zeilen2017-12-27T16:10:50+00:00

Zeilen

Zeilen of meezeilen in Kroatië met een Vlaamse schipper. Beleef een unieke zeilvakantie aan de Kroatische eilanden met Farfelu.

Zeilen en meezeilen in Kroatië

Zeilen of meezeilen in Kroatië en de omringende eilanden hoort al langer bij de populairste zeilvakanties. Het mooie weer, de oude cultuur en de prachtige eilanden zorgen voor een unieke en onvergetelijke zeilreis!

Met Farfelu meezeilen in Kroatië is een onvergetelijke ervaring! Een zeilvakantie aan de Kroatische eilanden met schipper Yan is dan ook dé garantie voor een geslaagde vakantie. Gedurende een week zeilen we samen rond de Dalmatische eilanden en ontdekken we de mooiste baaitjes en idyllische elandjes.

Zeilvakantie aan de Kroatische kust en zijn omringende eilanden

Een zeilvakantie aan de Kroatische eilanden kan ook zonder zeilbrevet. Een meezeilvakantie biedt u al het plezier van een zeilvakantie, zonder dat u enige zeilervaring nodig heeft.

Enkele voordelen van meezeilen met een zeilreis van Farfelu:

  • de mooiste zeilroutes rond de Kroatische eilanden
  • zeilvakantie zonder zeilervaring
  • ideale groeps of gezinvakantie voor 6 tot 8 personen (10 pers. voor gezinnen met kinderen enkel tijdens het zomerverlof)
  • flexibiliteit en vrijheid, verschillende arrangementen

Meezeilen met Farfelu in Kroatië en de Middellandse Zee is de beste manier om zorgeloos te genieten van uw zeilvakantie.

Zeilen in Kroatië met Vlaamse schipper

Zeilen in Kroatië met een Vlaamse schipper maakt uw zeilvakantie net ietsje unieker !
Dankzij Yan, onze ervaren schipper, hoeft u zich geen zorgen te maken over het besturen van de zeilboot. Met zijn jarenlange zeilervaring en uitstekende kennis van de regio brengt hij u moeiteloos langs de mooiste plekjes en de gezelligste dorpjes van de Kroatische eilanden.

Eilandhoppen in Kroatië

Kroatië, het land van 1000 eilanden. Aan de Adriatische kust bevinden zich meer dan 1000 eilanden. Slechts 15 van deze eilanden hebben een oppervlakte groter dan 50 km² en een bevolking groter dan 1000 inwoners. Het overgrote deel van de Kroatische eilanden is klein en onbewoond. Voor iedereen die wil eilandhoppen om per boot de meest idyllische plekjes te ontdekken, is Kroatië de aangewezen locatie. Schipper Yan kent de Kroatische eilanden als zijn broekzak en neemt je mee op een onvergetelijke zeilvakantie. Eilandhoppen in Kroatië doe je met schipper Yan en zijn zeiljacht “Farfelu”.

Wilt u in Kroatië zeilen of meezeilen? Bekijk onze routes of contacteer ons!

Farfelu – Sail to Happiness!

+32 475 27 65 43
info@farfelu.be