Ga mee op zeilvakantie met Farfelu, de perfecte zeilvakantie op maat!

Bij Farfelu is niets onmogelijk tijdens je zeilvakantie! Leer zeilen tijdens een beginnerscursus, ga diepzeeduiken of waag je aan wakeboarden of waterskiën. Met ons uitgebreide aanbod activiteiten kan je de vakantie van je dromen samenstellen.

Farfelu zeilcursus


Wil je niet alleen meezeilen, maar ook zelf leren zeilen? Tijdens onze beginnerscursus leer je de basisprincipes van het zeilen. Griekenland is de perfecte locatie om op een ontspannen manier te genieten van het mooie weer en de warme zon, terwijl je leert zeilen.

Farfelu initiatie diepzeeduiken


Schipper Yan is een gecertificeerd diepzeeduiker en de geknipte persoon om je de basisprincipes van het diepzeeduiken bij te brengen. Voor je veiligheid is de capaciteit van deze initiatie beperkt.

Farfelu initiatie wakeboarding of waterskiën


Voor de avontuurlijkste  reizigers onder ons bieden we initiaties wakeboarden of waterskiën aan. Voel de wind door je haren terwijl je over het water scheert.

Ontdek de mooiste eilanden per scooter


Verken samen met schipper Yan de mooiste plekjes van de Middellandse Zee tijdens een 3 uur durende excursie. Yan kent elk eiland als zijn broekzak en is de perfecte gids om je rond te leiden.

Farfelu culinair


Aan boord van Farfelu kan je genieten van zorgvuldig bereide topgerechten met lokale ingrediënten. Of je nu gaat voor een uitgebreid ontbijt, een verfijnde lunch of een diner in een lokaal toprestaurant, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Schipper Yan’s schotelt jou de heerlijkste lokale specialiteiten voor met zijn uitgebreide culinaire kennis.

Boek de zeilvakantie van je dromen aan boord van Farfelu

Heb je al zin in een zeilvakantie met Farfelu?
Contacteer ons voor meer informatie, tarieven en reserveringen
Of bekijk onze beschikbare data

Farfelu – Sail to Hapiness!

+32 475 27 65 43
info@farfelu.be