Zeilen in Griekenland met Farfelu.

Beleef een onvergetelijke zeilvakantie aan boord van een luxe zeiljacht!

Meezeilen met Farfelu

Ga meezeilen met het luxe zeiljacht ‘Farfelu’ en beleef een onvergetelijke zeilvakantie in Griekenland. Samen ontdekken we de mooiste baaitjes en idyllische eilanden tijdens onze zeiltocht in de Middellandse Zee. Huur ons zeiljacht met schipper voor een week en geniet van de meest betoverende plekjes.

Onvergetelijke zeilvakantie

Een zeilvakantie met Farfelu verovert je hart met een heerlijk ontbijt aan dek. Slenter door charmante dorpjes onder de stralende zon en eindig de dag met een lekkere BBQ op het strand.

  • Farfelu zeilvakantie: Huur het volledige schip met een groep van maximaal 8 personen voor een ongeëvenaarde zeilervaring. In de zomervakantie is een maximum van 10 personen mogelijk voor 2 gezinnen met kinderen.
  • Farfelu meezeilen in groep: Heb je een kleinere groep, maar wil je toch genieten van een onvergetelijke zeilvakantie? Geen probleem! We vullen jouw groep aan met gelijkgestemde zeilfanaten.

Bekijk onze verschillende formules voor meer informatie over onze zeilvakanties.

Zeilroutes van Farfelu

Farfelu is in 2023 te vinden in Griekenland en biedt unieke zeilroutes voor een droomvakantie op het ritme van de golven. Of je nu op vakantie gaat met vrienden of familie, of een teambuilding in groep plant, bij ons beleef je een onvergetelijke zeilvakantie.

Huur ons zeiljacht en ervaar een unieke vakantie in Griekenland!

Farfelu – Sail to Happiness!