Eilandhoppen in Griekenland

Eilandhoppen in Griekenland met Farfelu. Het is de ideale vakantie om de Griekse eilanden per boot te ontdekken.

Bent u op zoek naar een unieke vakantie? Waarom niet per boot de Griekse eilanden ontdekken?

De thuisbasis van Farfelu is Preveza, een stadje met ongeveer 20000 inwoners, centraal gelegen in de Ionische Zee. Doorgaans richten we 2 verschillende zeilroutes in. Eentje ten Noorden van Preveza, met interessante trekpleisters als Kythira, Antikythira, Corfoe of Mathraki. Ten Zuiden van Preveza zijn Meganisi, Lefkas, Kefalonia of Ithaki meer dan het bezoeken waard. Preveza is het perfecte vertrekpunt.

Het luxe zeiljacht Farfelu neemt u mee op een unieke belevenis. Eilandhoppen in Griekenland is de beste manier om de Griekse eilanden te ontdekken.

Eilandhoppen is een interessante formule die meer en meer aan populariteit wint. Tijdens één unieke vakantie ontdekt u verschillende eilanden, elk met hun eigen identiteit. De Ionische Eilanden zijn uiterst geschikt om te eilandhoppen. Deze eilandengroep is gelegen tussen Griekenland en Italië en wordt ook ‘Eptanissa’ genoemd, wat letterlijk ‘de zeven eilanden’ betekent. In principe zijn er 12 Ionisiche Eilanden, dus dat is niet helemaal correct. De Ionische Eilanden worden gekenmerkt door hun zonovergoten stranden en een helderblauwe zee, gecombineerd met een groene, weelderige natuur en beboste bergen. Kythira en Antikythira zijn met hun rotsachtige uitzicht eerder de uitzondering. Zowel cultureel als geografisch lijken deze eilanden erg veel op de typische Griekse eilanden uit de Cycladen (Egeïsche Zee).

Farfelu – Sail to Happiness!