Zeilboot huren2017-12-27T16:11:03+00:00

Zeilboot met schipper huren

Wilt u een zeilboot met Vlaamse schipper huren in Kroatië? Huur ons luxe jacht met schipper voor een onvergetelijke zeilvakantie aan de Kroatische kust en omringende eilanden!

Luxe jacht of zeilboot huren in Kroatië

Een luxe jacht of zeilboot huren voor je zeilvakantie in Kroatië? Dan zit je goed bij Farfelu! Bij ons huur je een luxe zeiljacht voor 6 à 8 personen met een Vlaamse schipper, die je gedurende een week langs de meest prachtige plekjes van de Kroatische eilanden leidt. Varen met Farfelu betekent volop genieten van alle pracht en praal die Kroatië te bieden heeft.
Bekijk onze zeilroutes voor 2018 en boek vandaag nog uw zeilcruise op maat in Kroatië

Zeilboot met schipper huren in Kroatië

Wilt u een zeilvakantie in Kroatië maar u heeft geen zeilervaring? Dan kan u ons luxe jacht met schipper huren. Op die manier is de zeilboot zeker in goede handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en met volle teugen kan genieten van uw zeilvakantie.

Bovendien kent onze schipper de Kroatische eilanden zeer goed en weet hij al de mooiste plekken en interessantste dorpjes te vinden, zodat u zeker bent dat u het beste van de Kroatische eilanden heeft gezien!

De voordelen van een zeilboot met schipper huren:

  • Ervaren en professionele schipper
  • Zorgeloze en ontspannen zeilvakantie
  • Geen zeilervaring nodig
  • De mooiste plekken en dorpjes

Onze zeilboot met schipper huren in Kroatië? Aarzel niet om contact op te nemen!

Farfelu – Sail to Happiness!

+32 475 27 65 43
info@farfelu.be